Brezplačna hitra dostava

Nudimo vam enostavno in brezkontaktno dostavo:

- Brezplačna dostava ob nakupu nad 49€.

- 2,89€ za nakup med 25€ in 49€.

- 4,89€ ob nakupu do 25€.

 Dostavljamo od torka do petka. Naročila so navadno dostavljena naslednji delovni dan.

 

Dostava izdelkov iz hladilnika

Dostava po vsej Sloveniji. Lastna dostava sadja, zelenjave in izdelkov, ki zahtevajo hladno verigo, je trenutno na voljo na relaciji Logatec - Vrhnika - Ljubljana - Domžale, Grosuplje. V ostalih krajih dostava izdelkov, ki zahtevajo hladno verigo, ni mogoča.

 

Varna plačila

Da vam ne bi računali več kot vam dostavimo, vam račun pošljemo šele, ko je vaše naročilo pripravljeno in stehtano. Znesek se lahko (malo) razlikuje od informativnega zneska prikazanega pri zaključku nakupa. Račun poravnate s plačilom po predračunu.

 

Zagotovljena kakovost (vračila)

 V primeru nezadovoljstva svežih izdelkov s kratkim rokom trajanja, so vračila takoj po prevzemu brezplačna, mi pa vam povrnemo denar. 

Uporabnik (kupec) ima pravico, da v 14-ih dneh od dne prevzema naročenih izdelkov z daljšim rokom trajanja trgovcu na kontaktni elektronski naslov info@okusnarave.si sporoči, da odstopa od kupoprodajne pogodbe. Pri tem mu ni potrebno navesti razloga za takšno odločitev. Vrnitev kupljenih izdelkov trgovcu, v roku za odstop od kupoprodajne pogodbe, šteje za sporočilo o odstopu. Edini strošek, ki zaradi odstopa od kupoprodajne pogodbe bremeni uporabnika (kupca), je strošek vračila izdelkov trgovcu.

 

Kupljene izdelke je potrebno vrniti trgovcu najkasneje v roku 30-ih dni od dne oddanega sporočila o odstopu od kupoprodajne pogodbe. Kupljene izdelke je potrebno vrniti trgovcu nepoškodovane, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini. Če je poštni paket, s katerim je uporabnik (kupec) prejel naročene izdelke, fizično poškodovan, če v njem manjka vsebina ali če kaže znake odprtja, mora uporabnik (kupec) sprožiti postopek reklamacije.

 

Za vrnjene izdelke trgovec uporabniku (kupcu) takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu vrne vplačani znesek oziroma koriščeni darilni bon, morebitne koriščene promocijske kode in drugi popusti pa se uporabniku (kupcu) ne vrnejo. Vračilo vplačanega zneska izvrši trgovec na transakcijski račun uporabnika (kupca). Koriščeni darilni bon trgovec vrne v obliki dobropisa.

 

Product added to wishlist

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.