Sveža zelenjava

Vsi izdelki

Avokado 1kos

2,28 €
1 kos je prbl. 300g Slastni, sočni, dozorjeni avokado se vedno prileže.
Vsi izdelki

Blitva 500g

2,95 €
Blitva s krompirjem je klasična priloga ribam, odlična pa je tudi kot samostojna jed. Obogati naš jedilnik skozi vse leto v enolončnicah, zelenjavnih juhah, kot priloga, ... Pozimi imamo pri nas blitvo iz Hrvaške.
Vsi izdelki

Brokoli 0,5kg

3,30 €
Brokoli skozi vse leto kraljuje na naših krožnikih: v enolončnicah, juhah, solatah, gratiniran v pečici, ..
Zelenjava

Česen 200gr

2,20 €
Česen je itak car med začimbami vsakega kuharja.
Vsi izdelki

Cvetača 1kos

3,90 €
1kos je prbl. 1kg Cvetača skozi vse leto kraljuje na naših krožnikih: v enolončnicah, juhah, solatah, gratinirana v pečici, .. S slovensko cvetačo nas zalaga kmetija Križnar iz Kranja.
2,00 €
Mlada špinača je odlična priloga pire krompirju ali ena izmed sestavin mešane solate.
3,55 €
Bučke so najpogostejša sestavina krožnika v poletnih dneh, priležejo pa se tudi pozimi. Bučke lahko pečemo, dušimo v omaki, ocvremo, polnimo, dodamo v rižoto, ajdovo kašo, .... Pozimi nas z bučkami zalagajo iz Hrvaške ali Italije.
1 kos je prbl. 0,5kg Slovensko mlado zelje s kmetije Bostele. Iz svežega zelja pripravimo odlično solato, lahko ga dušimo in postrežemo kot prilogo sladko zelje, dodamo ga lahko v enolončnice ...
2,00 €
Krompir je car slovenskega krožnika pa naj bo pečen, kuhan, pražen, v enolončnici, v solati, .... S slovenskim mladim krompirjem zalaga Kmetija Bostele Zdole.
Zelenjava

Miks korenje 1kg

1,99 €
Korenje je sladek del vsake zelenjavne jedi, odlična je tudi korenčkova juha, ki je iz miksa rumeneg, oranžnega in vijoličnega korenja prav posebna. Njaaami :)
Vsi izdelki

Miks paprike 0,5kg

2,25 €
Paprika je obvezni dodatek solatam, žaru, rižotam, narezkom .... Solate in jedi paprika popestri z odličnim okusom, vonjem in z živimi barvami, ki naredijo naš krožnik pisan in bolj privlačen. ozimi imamo pri nas papriko iz Hrvaške.
1,95 €
Kraljica zelena solata je najbolj zaželjeni del dnevnega jedilnika. Ja pa itak naj je bo cela skleda! :)
0,30 €
Sveži peteršilj je dostopen celo leto in ima široko uporabo v kulinariki. Peteršilj je sveta začimba vsakega kuharja. Uporablja se kot začimba vseh kuhanih jedi in tudi kot dekoracija narezkov, kuhanega krompirja,...
Vsi izdelki

Por 300g

1,20 €
1 kos tehta cca 200g - 300g
Vsi izdelki

Radič 0,5kg

2,19 €
Kraljica zelena solata je najbolj zaželjeni del dnevnega jedilnika. Ja pa itak naj je bo cela skleda! :) S slovensko zeleno solato nas zalagata Kmetija Mežnarc in Kmetija Žabjek iz Sostrega.
Zelenjava

Rdeča čebula 1kg

2,85 €
Rdeča čebula je odlična kot dodatek solatam, priloga jedem z žara,.. S slovensko čebulo nas zalaga Kmetija Mežnarc iz Sostrega.
2,40 €
Paprika je obvezni dodatek poletnim solatam, žaru, rižotam, narezkom .... Solate in jedi paprika popestri z odličnim okusom, vonjem in z živimi barvami, ki naredijo naš krožnik pisan in bolj privlačen.  S slovensko papriko nas zalaga kmetija Kopač iz Žužemberka.
Vsi izdelki

Rdeče zelje 1kos

1,70 €
1 kos je približno 0,5kg. Dušeno zelje je obvezna priloga k Martinovi pojedini, lahko ga pripravimo tudi kot solato. S slovenskim rdečim zeljem nas zalaga Kmetija Mežnarc in Kmetija Žabjek iz Sostrega.
Zelenjava

Rjava čebula 1kg

1,71 €
Čebulo uporabljamo za pripravo kuhanih jedi - mesnih in zelenjavnih, dodatek k solatam, kot prilogo narezkom, žaru, .....  S slovensko čebulo nas zalaga Kmetija Mežnarc iz Sostrega.
Vsi izdelki

Rumena paprika 0,5kg

2,25 €
Paprika je obvezni dodatek solatam, žaru, rižotam, narezkom .... Solate in jedi paprika popestri z odličnim okusom, vonjem in z živimi barvami, ki naredijo naš krožnik pisan in še bolj privlačen.   Pozimi imamo pri nas papriko iz Hrvaške.
Product added to wishlist

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.