Vložena zelenjava

Vsi izdelki

Ajvar, neto 550g

5,48 €
Ajvar, izdelan po tradicionalni domači recepturi, vsebuje papriko, jajčevce, sončnično olje, sladkor, sol, kis in feferone.
4,90 €
Miso je fermentirana pasta iz katere lahko naredimo juho, namaz ali omako. Tradicionalni miso prihaja iz Azije in je narejen iz soje. Miso, ki ga delata Sanja in Goran pa je iz čičerike ali iz arašidov. Miso iz čičerike je staran 5 mesecev. Sestavine: arašidi (47%), ješprenj, riž, sol (6,5%) 
4,90 €
Miso je fermentirana pasta iz katere lahko naredimo juho, namaz ali omako. Tradicionalni miso prihaja iz Azije in je narejen iz soje. Miso, ki ga delata Sanja in Goran pa je iz čičerike ali iz arašidov. Miso iz čičerike je staran 2 meseca. Sestavine: čičerika (55%), proso, sončnična semena. Piranska nejoidirana sol, spore Aspergillus oryzae              
Vsi izdelki

Kimči nepekoč 400g

4,90 €
Nepekoča različica kimčija. Kimči je naravno kisana in zato probiotična mešana zelenjava. Jed izvira iz Koreje, kjer kimči uporabljajo kot dodatek različnim jedem - juham, jedem iz riža, enolončnicam, omletam, ... Sestavine: kitajsko zelje, diakon redkev, korenje, sezonsko sadje, gobe šitake, sončnična semena, česen, čebula, ingver sol (2%)
Vsi izdelki

Kimči pekoč 400g

4,90 €
Kimči je naravno kisana in zato probiotična mešana zelenjava. Jed izvira iz Koreje, kjer kimči uporabljajo kot dodatek različnim jedem - juham, jedem iz riža, enolončnicam, omletam, ... Sestavine: kitajsko zelje, diakon redkev, čili, riževa moka, gobe, morske alge, sezam, česen, čebula, ingver sol (2%)
4,70 €
Zelenjava, sol, začimbe in z naravno fermentacijo dobimo probiotično kvašeno zelenjavo. Odlična priloga različnim jedem. Sestavine Rdeča: rdeče zelje, rdeča pesa, korenje, začimbna mešanica, sol (2%)               
4,70 €
Zelenjava, sol, začimbe in z naravno fermentacijo dobimo probiotično kvašeno zelenjavo. Odlična priloga različnim jedem. Sestavine Sečuanska: cvetača, nadzemna koleraba, stročji fižol, korenje sojina omaka sol (2%)              
Vsi izdelki

Lutenica, neto 550g

5,10 €
Lutenica, izdelana po tradicionalni domači recepturi, vsebuje papriko, paradižnik, korenje, sončnično olje, kis, sol, česen in peteršilj.
Vloženi čemaž v domačem olivnem olju. Odlična začimba za solate in namaze,  dodatek narezkom, ter vsem mesnim in zelenjavnim jedem. Pojemo čemaž in olivno olje - dva v enem :).  
Vloženi domači melancani v domačem olivnem olju. Odličen dodatek narezkom, solatam, pečenju z žara,... Pojemo melancane in olivno olje - dva v enem :).  
Product added to wishlist

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.