Marmelada

4,40 €
Domača borovničeva marmelada s 80% sadnim deležem. Poleg namaza za na kruh ali palačinke je tudi odličen dodatek jogurtu, skuti, kosmičem, sladicam,..  
2,91 €
Preliv za sladice, pite, torte,.. iz vipavskih breskev s 70% sadnim deležem. Poleg preliva za razne sladice je tudi odličen dodatek jogurtu, skuti, kosmičem, sladicam,..   
8,46 €
Domačia breskova marmelada s 100% sadnim deležem in brez dodanega sladkorja. Odličen sadni namaz in dodatek jogurtu, skuti, kosmičem, sladicam,..  
4,40 €
Domača marmelada češnja -vino s 70% sadnim deležem. Poleg namaza za na kruh ali palačinke je tudi odličen dodatek jogurtu, skuti, kosmičem, sladicam,..  
8,46 €
Domača češnjeva marmelada s 85% sadnim deležem. Odličen sadni namaz ali dodatek jogurtu, skuti, kosmičem, sladicam,..  
2,91 €
Domača marelična marmelada iz Vipavske doline s 87% sadnim deležem. Poleg namaza za na kruh ali palačinke je tudi odličen dodatek jogurtu, skuti, kosmičem, sladicam...  
2,91 €
Domača marmelada iz divje slive s 73% sadnim deležem. Poleg namaza za na kruh ali palačinke je tudi odličen dodatek jogurtu, skuti, kosmičem, sladicam,..  
2,91 €
Domača marmelada iz vipavskega kivija s 87% sadnim deležem. Poleg namaza za na kruh ali palačinke je tudi odličen dodatek jogurtu, skuti, kosmičem, sladicam,..  
2,91 €
Paradižnikova marmelada je izdelana po receptu naših prednikov. Uporabljen je le domač zeleni paradižnik, ki je dozorel v vipavskih dolinah.
2,91 €
Domača marmelada - nešplja s 73% sadnim deležem. Poleg namaza za na kruh ali palačinke je tudi odličen dodatek jogurtu, skuti, kosmičem, sladicam...  
3,37 €
Domača ribezova marmelada s 83% sadnim deležem. Poleg namaza za na kruh ali palačinke je tudi odličen dodatek jogurtu, skuti, kosmičem, sladicam,..  
3,31 €
Preliv za sladice, pite, torte,.. iz vipavskih višenj s 70% sadnim deležem. Poleg preliva za razne sladice je tudi odličen dodatek jogurtu, skuti, kosmičem, sladicam,..  
Product added to wishlist

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.