Rinfuza

1,46 €
Surovi arašidi so slasten prigrizek in tudi okusen dodatek rižoti, enolončnici, solati,... Lahko si naredimo arašidovo maslo, ki je slasten namaz za zajtrk še posebno z dodatkom marmelade ... njami :)
4,56 €
BIO bučna semena iz ekološke pridelave. Odličen dodatek kruhu, slanemu pecivu, solati ali kot samostojni prigrizek. Dobite jih rinfuzno.
2,11 €
Bio lanena semena iz Bio mlina Stražar. Odličen dodatek jogurtu, kosmičem, sadnim solatam, smoothie-ju ... Prodajamo jih rinfuzno.
2,11 €
Bio mleta lanena semena iz Bio mlina Stražar. Odličen dodatek jogurtu, kosmičem, sadnim solatam, smoothie-ju ... Prodajamo jih rinfuzno.
2,29 €
BIO ovseni kosmiči ekološke pridelave. Odličen vmesni obrok ali zajtrk. Pripravimo jih lahko z mlekom, z jogurtom, z rastlinskim napitkom z raznimi dodatki kot so suho sadje, sveže sadje, koščki čokolade... Lahko jih prekuhamo ali  pustimo hrustljave. Primerni so tudi za pripravo sladic in rastlinskega napitka.
2,47 €
BIO sončnična semena iz ekološke pridelave. Odličen dodatek kruhu, slanemu pecivu, solati ali kot samostojni prigrizek. Prodajamo jih rinfuzno.
1,90 €
Naši suhi in razkoščičeni datlji so mehki in sočni ter primerni za sladkanje vseh vrst jedi. Mi jih imamo najraje kar tako - brez vsega. Včasih jih radi pomakamo tudi v arašidovo maslo. Zapakiramo vam jih v papirnato vrečko. Če nam pri dostavi oddate lastno embalažo, vam jih naslednjič lahko dostavimo tudi popolnoma brez odpadkov. 
1,00 €
Naše liofilizirane jagode so odličen dodatek musliju, granoli in kosmičem. Uporabljate jih lahko v sladicah ali pa si jih privoščite kot zdrav in hrustljav prigrizek. Mi jih radi vzamemo s seboj za zdrav prigrizek čez dan. Liofilizacija je izredno učinkovit postopek sušenja z zmrzovanjem. Živila zamrznejo in nato znižujejo tlak dokler voda ne izhlapi....
1,00 €
Naše liofilizirane maline so odličen dodatek musliju, granoli in kosmičem. Uporabljate jih lahko v sladicah ali pa si jih privoščite kot zdrav in hrustljav prigrizek. Mi jih radi vzamemo s seboj za zdrav prigrizek čez dan. Liofilizacija je izredno učinkovit postopek sušenja z zmrzovanjem. Živila zamrznejo in nato znižujejo tlak dokler voda ne izhlapi....
1,00 €
Naše liofilizirane marelice so odličen dodatek musliju, granoli in kosmičem. Uporabljate jih lahko v sladicah ali pa si jih privoščite kot zdrav in hrustljav prigrizek. Mi jih radi vzamemo s seboj za zdrav prigrizek čez dan. Liofilizacija je izredno učinkovit postopek sušenja z zmrzovanjem. Živila zamrznejo in nato znižujejo tlak dokler voda ne izhlapi....
1,00 €
Naše liofilizirane robide so odličen dodatek musliju, granoli in kosmičem. Uporabljate jih lahko v sladicah ali pa si jih privoščite kot zdrav in hrustljav prigrizek. Mi jih radi vzamemo s seboj za zdrav prigrizek čez dan. Liofilizacija je izredno učinkovit postopek sušenja z zmrzovanjem. Živila zamrznejo in nato znižujejo tlak dokler voda ne izhlapi....
Vsi izdelki

Riž St. Andrea 1kg

2,90 €
Beli riž St. Andrea pridelan na Kočanskem polju v Makedoniji. Odlična izbira za vse vrste jedi iz riža.
Vsi izdelki

Rozine sultanine 250g

1,70 €
Nekateri jih sovražijo, drugi obožujejo. Prve vabimo, da si ogledajo našo ponudbo liofiliziranega sadja, druge pa vabimo, da poskusijo naše sočne rozine. Če jih kupite za babico, vam morda pripravi potico. Zapakiramo vam jih v papirnato vrečko. Če nam pri dostavi oddate lastno embalažo, vam jih naslednjič lahko dostavimo tudi popolnoma brez odpadkov. 
Product added to wishlist

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.