Namazi

Vsi izdelki

Ajvar, neto 550g

5,48 €
Ajvar, izdelan po tradicionalni domači recepturi, vsebuje papriko, jajčevce, sončnično olje, sladkor, sol, kis in feferone.
4,40 €
Domača borovničeva marmelada s 80% sadnim deležem. Poleg namaza za na kruh ali palačinke je tudi odličen dodatek jogurtu, skuti, kosmičem, sladicam,..  
2,91 €
Preliv za sladice, pite, torte,.. iz vipavskih breskev s 70% sadnim deležem. Poleg preliva za razne sladice je tudi odličen dodatek jogurtu, skuti, kosmičem, sladicam,..   
8,46 €
Domačia breskova marmelada s 100% sadnim deležem in brez dodanega sladkorja. Odličen sadni namaz in dodatek jogurtu, skuti, kosmičem, sladicam,..  
3,50 €
Čebulni namaz na bazi fižola 180g  Sestavine: fižol, pražena čebula, ekstra deviško oljčno olje, voda, sol Brez konzervansov in brez glutena.
4,50 €
Čebulni namaz na bazi fižola 100g  Sestavine: fižol, pražena čebula, ekstra deviško oljčno olje, voda, sol Brez konzervansov in brez glutena.
4,40 €
Domača marmelada češnja -vino s 70% sadnim deležem. Poleg namaza za na kruh ali palačinke je tudi odličen dodatek jogurtu, skuti, kosmičem, sladicam,..  
8,46 €
Domača češnjeva marmelada s 85% sadnim deležem. Odličen sadni namaz ali dodatek jogurtu, skuti, kosmičem, sladicam,..  
3,50 €
Namaz s hrenom 180g  Sestavine: fižol, hren, ekstra deviško oljčno olje, voda, sol Brez konzervansov in brez glutena.
4,50 €
Namaz s hrenom 180g  Sestavine: fižol, hren, ekstra deviško oljčno olje, voda, sol Brez konzervansov in brez glutena.
Vsi izdelki

Lutenica, neto 550g

5,10 €
Lutenica, izdelana po tradicionalni domači recepturi, vsebuje papriko, paradižnik, korenje, sončnično olje, kis, sol, česen in peteršilj.
2,91 €
Domača marelična marmelada iz Vipavske doline s 87% sadnim deležem. Poleg namaza za na kruh ali palačinke je tudi odličen dodatek jogurtu, skuti, kosmičem, sladicam...  
2,91 €
Domača marmelada iz divje slive s 73% sadnim deležem. Poleg namaza za na kruh ali palačinke je tudi odličen dodatek jogurtu, skuti, kosmičem, sladicam,..  
Product added to wishlist

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.