Sadje

Vsi izdelki

Banane 1kg

1,99 €
Banana navdušuje z božanskim okusom in jo uporabimo lahko za pripravo različnih sladic. Njaaami :) Poreklo: Ekvador, Dominikanska republika - odvisno od trenutne sveže ponudbe.
Vsi izdelki

Banane BIO 1kg

3,29 €
Banana je sadež, ki navdušuje z božanskim okusom in jo uporabimo lahko za pripravo različnih sladic. Njaaami :) Poreklo: Ekvador, Dominikanska republika - odvisno od trenutne sveže ponudbe.
Vsi izdelki

Belo grozdje 0,75kg

4,13 €
Namizno belo grozdje je slastna osvežitev v poletnih dneh in obvezna sestavina domače jesenske sadne sklede. Poreklo: Italija ali Francija - odvisno od trenutne sveže ponudbe.
Slastne BIO češnje iz Hiše Marinič. Hiša Marinič se nahaja v vasici Biljana v središču Brd. Hiša Marinič je sodobna kmetija s spoštljivim odnosom do okolja, narave in ljudi. Poleg češenj pridelujejo tudi fige, kaki in slive. Imajo tudi slastne marmelade iz kakovostnega sadja in žganja, ter likerje.
Vsi izdelki

Črno grozdje 0,75kg

4,13 €
Namizno črno grozdje je slastna osvežitev v poletnih dneh in obvezna sestavina domače jesenske sadne sklede. Poreklo: Italija ali Francija - odvisno od trenutne sveže ponudbe.
1,90 €
Naši suhi in razkoščičeni datlji so mehki in sočni ter primerni za sladkanje vseh vrst jedi. Mi jih imamo najraje kar tako - brez vsega. Včasih jih radi pomakamo tudi v arašidovo maslo. Zapakiramo vam jih v papirnato vrečko. Če nam pri dostavi oddate lastno embalažo, vam jih naslednjič lahko dostavimo tudi popolnoma brez odpadkov. 
2,50 €
Slovenska jabolka iz Kmetije Krošelj iz Zdol in Kmetije Frešer s Štajerske.
1,80 €
Granatno jabolko je eksotični sadež kiselkastega okusa. Poreklo: Peru
2,96 €
Grenivka je odlična osvežitev v vročih poletnih dneh in vitaminski dodatek toplim zimskim napitkom. Poreklo: Italija ali Španija - odvisno od trenutne sveže ponudbe.
2,96 €
Grenivka je odlična osvežitev v vročih poletnih dneh in vitaminski dodatek toplim zimskim napitkom. Poreklo: Italija ali Španija - odvisno od trenutne sveže ponudbe.
Vsi izdelki

Ingver 200g

2,00 €
Limonada z ingverjem je poleti hladna osvežitev, pozimi pa se s toplo ingverjevo limonado ob topli peči pogrejemo in okrepimo. Poreklo: Peru ali Španija - odvisno od trenutne sveže ponudbe.
Sadje

Jagode 500g

4,50 €
Slastne in sočne jagode. Poreklo: Španija, Italija, Maroko  - odvisno od trenutne sveže ponudbe.
Vsi izdelki

Kivi 1kg

2,90 €
Kivi. Poreklo: Italija ali Španija - odvisno od trenutne sveže ponudbe.
Vsi izdelki

Letalski ananas

11,17 €
1kos je pribl. 1,5kg. Sladek ananas, ki je dozorel na soncu in prispel z letalom v Evropo. Dostavimo vam ga zaenkrat še z avtom, kmalu pa tehnologija kaže, da bo tudi do vas prispel lahko z "letalsko" dostavo z dronom :)  
Product added to wishlist

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.