Zelenjava

Vsi izdelki

Ajvar, neto 550g

5,48 €
Ajvar, izdelan po tradicionalni domači recepturi, vsebuje papriko, jajčevce, sončnično olje, sladkor, sol, kis in feferone.
Vsi izdelki

Avokado 1kos

2,28 €
1 kos je prbl. 300g Slastni, sočni, dozorjeni avokado se vedno prileže.
Vsi izdelki

Blitva 500g

2,95 €
Blitva s krompirjem je klasična priloga ribam, odlična pa je tudi kot samostojna jed. Obogati naš jedilnik skozi vse leto v enolončnicah, zelenjavnih juhah, kot priloga, ... Pozimi imamo pri nas blitvo iz Hrvaške.
Vsi izdelki

Brokoli 0,5kg

3,30 €
Brokoli skozi vse leto kraljuje na naših krožnikih: v enolončnicah, juhah, solatah, gratiniran v pečici, ..
Zelenjava

Česen 200gr

2,20 €
Česen je itak car med začimbami vsakega kuharja.
Vsi izdelki

Cvetača 1kos

3,90 €
1kos je prbl. 1kg Cvetača skozi vse leto kraljuje na naših krožnikih: v enolončnicah, juhah, solatah, gratinirana v pečici, .. S slovensko cvetačo nas zalaga kmetija Križnar iz Kranja.
1,00 €
Mlada čebula se najpogosteje uporablja kot priloga jedem iz žara. S slovensko mlado čebulo nas zalaga Kmetija Mežnarc iz Sostrega. 
2,00 €
Mlada špinača je odlična priloga pire krompirju ali ena izmed sestavin mešane solate.
3,55 €
Bučke so najpogostejša sestavina krožnika v poletnih dneh, priležejo pa se tudi pozimi. Bučke lahko pečemo, dušimo v omaki, ocvremo, polnimo, dodamo v rižoto, ajdovo kašo, .... Pozimi nas z bučkami zalagajo iz Hrvaške ali Italije.
1 kos je prbl. 0,5kg Slovensko mlado zelje s kmetije Bostele. Iz svežega zelja pripravimo odlično solato, lahko ga dušimo in postrežemo kot prilogo sladko zelje, dodamo ga lahko v enolončnice ...
2,00 €
Krompir je car slovenskega krožnika pa naj bo pečen, kuhan, pražen, v enolončnici, v solati, .... S slovenskim mladim krompirjem zalaga Kmetija Bostele Zdole.
4,90 €
Miso je fermentirana pasta iz katere lahko naredimo juho, namaz ali omako. Tradicionalni miso prihaja iz Azije in je narejen iz soje. Miso, ki ga delata Sanja in Goran pa je iz čičerike ali iz arašidov. Miso iz čičerike je staran 5 mesecev. Sestavine: arašidi (47%), ješprenj, riž, sol (6,5%) 
4,90 €
Miso je fermentirana pasta iz katere lahko naredimo juho, namaz ali omako. Tradicionalni miso prihaja iz Azije in je narejen iz soje. Miso, ki ga delata Sanja in Goran pa je iz čičerike ali iz arašidov. Miso iz čičerike je staran 2 meseca. Sestavine: čičerika (55%), proso, sončnična semena. Piranska nejoidirana sol, spore Aspergillus oryzae              
Vsi izdelki

Kimči nepekoč 400g

4,90 €
Nepekoča različica kimčija. Kimči je naravno kisana in zato probiotična mešana zelenjava. Jed izvira iz Koreje, kjer kimči uporabljajo kot dodatek različnim jedem - juham, jedem iz riža, enolončnicam, omletam, ... Sestavine: kitajsko zelje, diakon redkev, korenje, sezonsko sadje, gobe šitake, sončnična semena, česen, čebula, ingver sol (2%)
Vsi izdelki

Kimči pekoč 400g

4,90 €
Kimči je naravno kisana in zato probiotična mešana zelenjava. Jed izvira iz Koreje, kjer kimči uporabljajo kot dodatek različnim jedem - juham, jedem iz riža, enolončnicam, omletam, ... Sestavine: kitajsko zelje, diakon redkev, čili, riževa moka, gobe, morske alge, sezam, česen, čebula, ingver sol (2%)
4,70 €
Zelenjava, sol, začimbe in z naravno fermentacijo dobimo probiotično kvašeno zelenjavo. Odlična priloga različnim jedem. Sestavine Rdeča: rdeče zelje, rdeča pesa, korenje, začimbna mešanica, sol (2%)               
4,70 €
Zelenjava, sol, začimbe in z naravno fermentacijo dobimo probiotično kvašeno zelenjavo. Odlična priloga različnim jedem. Sestavine Sečuanska: cvetača, nadzemna koleraba, stročji fižol, korenje sojina omaka sol (2%)              
Vsi izdelki

Lutenica, neto 550g

5,10 €
Lutenica, izdelana po tradicionalni domači recepturi, vsebuje papriko, paradižnik, korenje, sončnično olje, kis, sol, česen in peteršilj.
Zelenjava

Miks korenje 1kg

1,99 €
Korenje je sladek del vsake zelenjavne jedi, odlična je tudi korenčkova juha, ki je iz miksa rumeneg, oranžnega in vijoličnega korenja prav posebna. Njaaami :)
Vsi izdelki

Miks paprike 0,5kg

2,25 €
Paprika je obvezni dodatek solatam, žaru, rižotam, narezkom .... Solate in jedi paprika popestri z odličnim okusom, vonjem in z živimi barvami, ki naredijo naš krožnik pisan in bolj privlačen. ozimi imamo pri nas papriko iz Hrvaške.
Product added to wishlist

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.